Geldermalsen Draait Door

GELDERMALSEN Op vrijdagavond 5 mei houdt het Cultureel Café Geldermalsen in samenwerking met het Comité 4 en 5 mei Geldermalsen en toneelgroep Elckerlyc dit jaar 'Geldermalsen Draait Door' met als thema Vrijheid geef je door. In een tafelsetting zoals bij De Wereld Draait Door worden verschillende gasten geïnterviewd en is er afwwisseling met muziek, toneel en kunst, alles in het thema Vrijheid geef je door.

Dit vindt plaats vanaf 20.00 uur tot naar schatting 22.30 uur. Toegang is gratis. Achtereenvolgend zullen lopers van de bevrijdingsvuur-estafetterun, veteranen die in diverse missies gediend hebben, acteurs van het toneelstuk GOED en leerlingen van Lek en Linge hun kijk op vrijheid geven. Zij zullen vertellen over een project wat zij hebben uitgevoerd op school wat in het teken stond van oorlog en vrede.

Tussendoor vinden sketches plaats uit het toneelstuk "GOED" (dat van 29 april tot en met 4 mei wordt opgevoerd in De Pluk), is er muziek en worden gedichten voorgedragen. Gedurende de hele avond zal een kunstenaar live een meesterwerk creeëren wat in het teken staat van vrijheid.