Gellicumse make-up artist in landelijke finale

GELLICUM De Gellicumse Norien Voskuilen is doorgedrongen tot de finale van de grootste visagiewedstrijd van Nederland: de Nederlandse Make-up Awards 2015. Deze wedstrijd heeft dit jaar als thema 'Colorful World'. Voskuilen, die fulltime make-up artist is, schreef zich voor het eerst in en werd meteen genomineerd bij de finalisten; een knappe prestatie gezien de vele inschrijvingen.

De tien finalisten gaan op 8 maart tijdens de Beauty Trade Special in de Utrechtse Jaarbeurs de competitie met elkaar aan om de Make-up Award 2015. De presentatie is dit jaar in handen van Fred van Leer. Aansluitend vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats met onder andere optredens van Sjors van de Panne, Emmaly Brown en Rob de Nijs.

De Make-up Award is de hoogste onderscheiding in de branche en de winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens de International Make-up Championship in Düsseldorf.

Alle genomineerde visagisten maken naast de Make-up Award 2015 kans op de Public's Choice Award. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete creatie op www.makeupawards2015.nl en op www.facebook.com/makeupawards. Het aantal likes op een foto bepaalt de helft van de stemmen. De visagist met de meeste stemmen wint de Public's Choice Award