• Ab Donker
  • Ab Donker

Geslaagde huwelijksproeverij op Heerlijkheid Mariënwaerdt

BEESD Woensdag 23 maart vond de zesde editie plaats van de Huwelijksproeverij op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Tijdens deze avond kregen ruim 60 aanstaande bruidsparen de kans om kennis te maken met de trouwmogelijkheden op het landgoed en van verschillende leveranciers.

De proeverij startte met een rondleiding langs de diverse locaties. Eén daarvan, de grote hooiberg, was helemaal gestyled door Heerlijkheid Mariënwaerdt, een service die sinds kort wordt geboden. Na de rondleiding kwamen de bruidsparen aan bij de Hoge Schuur waar verschillende leveranciers zorgden voor een gevulde avond.

Gedurende de avond werd bekendgemaakt welk bruidspaar van 2015 met de mooiste trouwfoto een ballonvaart voor twee had gewonnen, een wedstrijd die ook dit jaar weer gaat plaatsvinden. Bovendien maakten de bruidsparen kans op persoonlijke give-aways voor hun gasten, wanneer zij de leukste tekst voor het etiket op een potje jam van het landgoed bedachten. Het winnende bruidspaar wordt deze week bekendgemaakt via de facebookpagina van Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed van 900 hectare in de Betuwe. Het landgoed beschikt over historische locaties voor bruiloften, (grote) partijen, zakelijke bijeenkomsten en kookworkshops. Daarnaast is er ook Pannenkoekenhuis De Stapelbakker en Brasserie Marie. Ook produceert Heerlijkheid Mariënwaerdt landgoedproducten, die behalve in de Landgoedwinkel worden verkocht aan ruim 300 winkels in binnen- en buitenland. Bijna honderdduizend gasten per jaar krijgen een gastvrij onthaal dankzij meer dan honderd enthousiaste medewerkers.