Gratis ijs voor Postcode Loterij-deelnemers in Beesd

BEESD Een hele wijk in Beesd wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de augustustrekking namelijk op postcodegebied 4153 in Beesd gevallen. Vanaf volgende week kunnen de 781 winnaars hun ijsprijs ophalen.

 

Inwoners van Beesd die in de augustustrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwste smaken Ben & Jerry's ijs: Home Sweet Honeycomb, Cookie Dough S'wich Up, Topped Salted Caramel Brownie, Cookie Dough 'Wich Multipack. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 7 oktober t/m zondag 22 oktober bij MCD, Dorpsplein 4 in Beesd.

 

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen zij goede doelen omdat de helft van iedere lot hiernaartoe gaat. Dankzij de 2,8 miljoen deelnemers is er dit jaar 341 miljoen euro geschonken aan 99 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur.

Ook bij Ben & Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.