• Enthousiaste leerlingen van de Lingeborgh leiden basisscholieren rond tijdens de Grote Open Dag

    Liesbeth Wattimury Fotografie

Grote drukte bij open dag van de Lingeborgh

GELDERMALSEN Tijdens de grote open dag op 17 januari kwamen ruim 1200 geïnteresseerden sfeer proeven bij de Lingeborgh. Vanaf 14.00 uur gingen de deuren open voor basisschoolleerlingen, ouders en iedereen die graag wil ervaren hoe het er op het hoofdgebouw en het nog gloednieuwe brugklasgebouw van de school aan toegaat.

Veel (mogelijk) toekomstige leerlingen en hun ouders hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om door beide gebouwen te struinen, bij diverse vakken producten te maken en op andere manieren kennis te maken met de vakken die de Lingeborgh aanbiedt. Ook hebben ze informatie over aanmelding en plaatsing gekregen en probeerden ze het gewicht van Stampertje, het konijn van de Lingeborgh, te raden. Als prijs konden ze een felbegeerde powerbank in de wacht slepen.

,,Het was me een groot genoegen om al die leuke enthousiaste kinderen en hun ouders persoonlijk welkom te mogen heten op de Lingeborgh. Zonder uitzondering hoop ik ze volgend schooljaar allemaal terug te zien wanneer ze bij ons op school komen", aldus Ronald van der Vlies, directeur van de Lingeborgh.

Op de website, www.lekenlinge.nl, kunnen geïnteresseerden allerlei extra informatie vinden over de Lingeborgh. Degenen die nog specifieke vragen hebben of de Lingeborgh graag bezoeken, kunnen contact opnemen met Liesbeth van den Broek, teamleider van de brugklas via brl@lekenlinge.nl.

Nieuwe leerlingen hebben tot 9 maart aanstaande de gelegenheid zich aan te melden bij de Lingeborgh door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen op de website of door het aanmeldingsformulier te downloaden en per post op te sturen.