• Guy Verlinde

Guy Verlinde trio cd release concert All Is Forgiven in De Pluk

GELDERMALSEN Na tien jaar heeft Guy Verlinde (42) een streep gezet onder de band The Mighty Gators. Vergeet de rauwe sound van deze band. Dit wordt een uniek luisterconcert op zaterdag 2 maart om 20.30 uur in De Pluk in Geldermalsen. Lezers van Nieuwsblad Geldermalsen krijgen dit weekend €2,50 korting bij de bestelling van hun kaart(en). Wie reserveert, vermeld dan NWSBLAD, dan zijn de kosten €15,- per kaart.


In 2018 nam Guy Verlinde zijn tweede akoestische album op (Blood For Kali uit 2012 was de eerste).
Dit werd "All Is Forgiven" en verschijnt begin maart. Dit zal gepaard gaan met de release party in De Pluk in Geldermalsen. Met deze zeer persoonlijke intimistische plaat overstijgt Guy de blues en toont dat hij ook thuis is in de Americana & het singer-songwriter genre. Tijdens dit concert laat Guy zich bijstaan door twee klasse muzikanten. De Pluk is een van de weinige concerten waar je ze aan het werk kan zien. De overige promotieconcerten doet Guy alleen.

Nils De Caster (viool, mandoline, lapsteel) is een veelzijdig muzikant die een combinatie maakt van compromisloze muziek met experimentele nuances.

Oliver Vander Bauwede (harmonica & gitaar) is één van de nieuwe lichting Gentse blues muzikanten. Een veelzijdig harmonicaspeler, die veel verder gaat dan enkel de traditionele blues licks.

Tijdens dit optreden ligt de focus op de luisterliedjes die Guy schreef voor dit album. Guy kennen we als de energieke performer, maar deze keer laat hij zich van zijn meest ingetogen en intieme kant zien. Een niet te missen concert met dromerige fingerpicking, akoestische slide gitaar, een harmonica en verhalende luisterliedjes in de trant van soortgenoten Champagne Charlie, Hans Theessink en Ry Cooder die naar de keel grijpen.

Deur open 19.30 uur, €17,50 en aan de zaal indien voorradig €20,-. Korting voor de lezers, zie bovenaan het artikel. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via betuwsblues@gmail.com.


Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door: Labaratorium, Anykey Productions, CL-Informatics, Nieuwsblad Geldermalsen, Psychologiepraktijk Mondium Beesd. De Deugd Financieel en Fiscaal Advies Geldermalsen, Rock & Blues Tussen de Dijken festival te Tiel en Dental Artist.