Heiwerkzaamheden viaduct A2 bij Zaltbommel

WAARDENBURG Van vrijdag 4 tot en met woensdag 9 september worden er op de A2 bij Zaltbommel werkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van een extra viaduct. Hinder is er vooral in het weekend: dan vinden er heiwerkzaamheden plaats en dat gaat gepaard met geluidsoverlast. In verband met de noodzakelijke afsluitingen dient bestemmingsverkeer op bepaalde momenten rekening te houden met ca. 10 minuten extra reistijd.

De westelijke toerit - in de richting van Den Bosch - is afgesloten op vrijdag  4 en dinsdag 8 september van 20.00 tot 05.00 uur. Het verkeer wordt via de oostelijke toerit omgeleid naar Waardenburg en wordt van daar met borden teruggeleid in de richting van Den Bosch.

 

De oostelijke toerit - in de richting van Utrecht - is drie nachten dicht: op zaterdag 5, zondag 6 en woensdag 9 september tussen 20.00 en 05.00 uur en op zondag zelfs tot 09.00 uur 's ochtends. Het verkeer wordt via de westelijke toerit omgeleid naar Kerkdriel en wordt van daar met borden teruggeleid in de richting van Utrecht.

 

Het daadwerkelijke heien is na het weekend klaar. Dinsdag 8 en woensdag 9 september zijn gereserveerd voor afrondende werkzaamheden. Er kan dan nog enige geluidshinder zijn.

 

Aannemer Strabag doet er alles aan om de overlast voor verkeer en omgeving tot een minimum te beperken. Onverwachtse omstandigheden kunnen de planning verstoren. De actuele stand van zaken is te vinden op www.rondombommel.nl en via Twitter: @rondombommel.