• Erik van Dijk

Helemaal klaar voor de vuurwerkverkoop

GELDERMALSEN Al jarenlang kijkt de familie van Cuijlenborg uit naar de laatste drie dagen van het jaar. De vuurwerkverkoop zit ze in het bloed. Inmiddels is de volgende generatie al druk bezig om de vele taken over te nemen. Maar ook de derde generatie heeft zich inmiddels aangediend.

Van vuurwerk voor de allerkleinsten tot het zwaarste vuurwerk in Nederland toegestaan. Wat je ook zoekt, je kunt terecht bij Van Cuijlenborg. Om het zo veilig mogelijk te houden, is er voor groot en klein een gratis vuurwerkbril beschikbaar. Tevens is al het verkochte vuurwerk voorzien van een CE keurmerk, maar veiligheid begint natuurlijk vooral bij jezelf.

Voor tips over het veilig omgaan met vuurwerk of overige vragen kun je ook bij van Cuijlenborg terecht. Nieuw dit jaar is dat er bij aanschaf van vuurpijlen verplicht een goedgekeurde standaard moet worden gekocht. Deze verplichting geldt voor zowel de verkopende als de kopende partij.

De vuurwerkverkoop vindt plaats van 28 tot en met 31 december. Zondag 30 december is geen verkoopdag. De familie van Cuijlenborg is gevestigd aan de Industrieweg 6.