Informatieavond bij ROC Rivor

TIEL ROC Rivor presenteert 20 juni ruim 100 opleidingen en cursussen. Docenten en studenten geven bezoekers meer informatie over de school, mbo, vavo, educatie en cursussen. Iedereen is welkom. De Informatieavond vindt plaats op de Bachstraat 1 in Tiel.

Ouders en vmbo-leerlingen die zich alvast willen oriënteren op het mbo zijn van harte welkom. Op de Informatieavond krijgen zij meer informatie over de mbo-opleidingen van de Academies voor Ondernemerschap en Dienstverlening, Zorg en Welzijn, Ambacht en Technologie en de Startacademie (MBO2 Dienstverlening en Entreeopleiding niveau 1). Ook ouders en jongeren die meer willen weten over het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (VAVO) kunnen zich laten informeren over versnelde examentrajecten voor vmbo/mavo en havo. Voor volwassenen presenteert ROC Rivor op deze avond diverse cursussen Nederlands, boekhouden, lakverwerking, hout- en marmerimitatie en glas-in-lood.

NIEUWE CURSUSSEN KINDEROPVANG Vanaf september 2018 biedt ROC Rivor diverse modules en korte opleidingen aan voor pedagogisch medewerkers die werken in de kinderopvang. Het aanbod sluit aan op de vier pijlers van de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) die per 1 januari 2018 van kracht is. Geïnteresseerden kunnen op de Informatieavond terecht voor meer informatie over de 16 cursussen.

TEVREDEN Uit onderzoek van het tweejaarlijks Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) onderzoek blijkt dat studenten meer dan gemiddeld tevreden zijn over ROC Rivor. Dit betreft niet alleen de algemene tevredenheid maar ook de informatievoorziening, sfeer en veiligheid, toetsing en examinering, stage en werkplek en (studie)loopbaanbegeleiding scoren hoog. Gemiddeld waarderen de studenten hun opleiding met een 7,3 en ROC Rivor als school met een 6,9.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de Informatieavond aanmelden via rocrivor.nl/infoavond. De avond vindt plaats van 18.30 tot 20.30 uur op de Bachstraat 1 in Tiel.