Informatieavond borstvoeding

TIEL De afdeling Verloskunde van Ziekenhuis Rivierenland organiseert een informatieavond over borstvoeding voor aanstaande ouders. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 1 februari.

Als aanstaande ouders heb je vast al nagedacht over welke voeding je jullie baby wilt geven als die straks geboren is. Borstvoeding is de beste start voor een baby. Wil je ook graag borstvoeding geven? Heb je misschien nog twijfels, kan ik wel borstvoeding geven aan ons kindje? Of weet je het gewoon al zeker, jij gaat borstvoeding geven. Op de informatieavond Borstvoeding wordt er ingegaan op het hoe en waarom van borstvoeding geven en krijg je als aanstaande ouder de gelegenheid om vragen te stellen aan deskundigen. Marieke Schaeffer is lactatiekundige en Gerda van Arkel, kraamverzorgende in het ziekenhuis.

De informatieavond borstvoeding begint om 19:30 uur tot ± 21.30 uur in de Zr. Judithzaal van Ziekenhuis Rivierenland Tiel.

Belangstellenden kunnen zich tijdens kantooruren telefonisch aanmelden bij de polikliniek gynaecologie/verloskunde telefoon 0344-674045.

De informatieavond borstvoeding is een initiatief van het Ziekenhuis Rivierenland. Deelname is gratis.