• Dorpsquiz Geldermalsen

Inschrijving Dorpsquiz Geldermalsen gestart

GELDERMALSEN De inschrijving voor de allereerste Dorpsquiz Geldermalsen is gestart. Deze quiz vindt plaats op zaterdagavond 13 oktober van 18.00 tot 23.00 uur. Inschrijven kan via www.dorpsquizgeldermalsen.com. Het inschrijfgeld is 20 euro per team. De minimale groepsgrootte is 8 personen. Er is geen maximum aantal deelnemers per team. De ervaring in andere plaatsen waar dergelijke quizzen worden georganiseerd, is dat 15 tot 20 personen een goed aantal is.
De teams maken kans op mooie prijzen, ter beschikking gesteld door lokale ondernemers. Maar het gaat natuurlijk vooral om het plezier, de spanning en de saamhorigheid op die avond.

De quiz staat op papier. Deze quiz wordt door een contactpersoon van het team op 13 oktober om 18.00 uur opgehaald en voor 23.00 uur teruggebracht in Schenkerij De Beurs in Geldermalsen.
Het team regelt zelf een geschikte plek om de quiz te maken. Thuis, in de horeca, bij een club of vereniging, op kantoor. Verder mag alles worden ingezet om de zeer diverse vragen te beantwoorden: internet, boeken, kranten, hulplijnen. Er zijn vragen over onder andere muziek, natuur, sport, film, nieuws, geschiedenis, reizen en kunst. Ook zijn er puzzels en allerlei buitenopdrachten, van sportieve activiteiten tot taalopdrachten en zoekplaatjes.
Heel belangrijk: zorg voor goede wifi, een hele lading mobiels en laptops en een paar fietsen voor de buitenopdrachten.
De organisatie heeft er al veel zin in en hoopt op veel aanmeldingen.

De Dorpsquiz Geldermalsen is een onderdeel van Cultureel Café Geldermalsen.