Inspectie zeer positief over St. Antoniusschool in Beesd

BEESD 'Veiligheid', 'aanbod' en 'kwaliteitscultuur' op de St. Antoniusschool in Beesd hebben het predicaat 'Goed' gekregen van de onderwijsinspectie.

Daarnaast zijn ook de gebieden 'ondersteuning' en 'evaluatie en verbetering' met een goed beoordeeld door de twee inspecteurs die dinsdag 19 mei de school bezochten.

Afgelopen week ontving de St Antoniusschool in Beesd het rapport met de bevindingen van de inspectie. Directie en team zijn trots op het mooie resultaat. ,,Het voelt als erkenning voor ons harde werken en inzet."

Enkele citaten uit het rapportt: "Het leerstofaanbod is breed, eigentijds en gedifferentieerd" en "De school waarborgt een veilige, respectvolle en betrokken omgeving voor leerlingen en leraren". Binnenkort wordt het rapport openbaar gemaakt door de inspectie.

Geen enkel onderdeel scoorde onder de maat. Feedback en tips die zijn meegegeven worden meegenomen in de schoolontwikkelverbeterplannen. ,,Want dat we nu een positief oordeel hebben gekregen, betekent natuurlijk niet dat we stil gaan staan", aldus directeur Simone Lemmers.