• 13

Janine uit Meteren schittert in musical 13

METEREN Op zaterdag 4 november straalt Janine uit Meteren op het toneel tijdens de première van '13 de musical' in het Fulco Theater IJsselstein. Een hilarische musical, over volwassen worden en over het ontdekken dat 'cool' soms iets is, wat je als laatste verwacht.

Na 105 shows op Broadway en tal van shows op West End, nu voor het eerst in Nederland. FanWork musicals haalt de musical 13 naar het theater in Nederland. De musical waarin Ariana Grande op broadway straalde, wordt nu neergezet door onder andere onze eigen musicalster Janine. Na weken repeteren is zij er helemaal klaar voor. ,,Ik kan niet wachten om het publiek kennis te laten maken met Ivy, die populair zijn wel heel serieus neemt", aldus Janine, die de rol van Ivy op zich neemt.

Nerd. Model. Atleet. Mooiste meisje van de klas. Wannabe. Dit zijn de vooroordelen die zomaar een leven lang op je geplakt kunnen blijven. Met een onvergetelijk rock score van componist en Tony-award winnaar Jason Robert Brown, is 13 een musical over erbij horen- of extra opvallen.

Evan Goldman is weggeplukt uit zijn 'hogesnelheid tienerjaren' in New York City en dankzij de scheiding van zijn ouders, neergestreken in een slaapstadje in Indiana. Omsingeld door de doorsnee High School leerlingen, moet hij zijn plekje bemachtigen op de populariteitsladder. Kan hij een comfortabele plek in deze voedselketen veroveren of bungelt hij straks onderaan met de verschoppelingen?

De musical 13 is in november en december in het verschillende theaters in Nederland te zien. Meer informatie en kaartjes bestellen kan via de website www.13demusical.nl/tickets