Jazz en meer op KunstFort

ACQUOY Reinier van der Sandt geeft zondag 19 juli op Kunstfort Asperen een pianoconcert met gevarieerde muziek, van Kurt Weil tot Marlène Dietrich, van Theodorakis tot de Rolling Stones, van Engelse muziek uit de jaren 20 tot jazz en funk. Het optreden vindt plaats tijdens het Cultuur Cafe dat open is van 14.00 tot 17.00 uur en een vrije in- en uitloop en gratis entree kent.

Reinier van der Sandt slaagde cum laude aan het Utrechts Conservatorium waar hij orgel en piano studeerde en les had van mensen als Theo Teunissen, Jan Welmer, Johan van den Boogert en Gerard Andringa. Hij trad destijds op in het programma Orgelconcert van de NCRV met hedendaagse orgelmuziek, treedt tegenwoordig op als organist en pianist en werkt als pianoleraar aan huis in de omgeving van Utrecht en Kesteren. Door zijn grote veelzijdigheid kan hij elk feest opluisteren met klassieke en moderne achtergrondmuziek.

Ook jazz behoort tot zijn repertoire want als pianist is hij verbonden aan Jazz Team, een mainstream jazzband die een lange traditie heeft en bekend is in het Nederlandse jazz circuit.

Bij mooi weer vindt het piano optreden plaats in de open lucht. Ook is tot en met 20 september in de forttoren de kunstmanifestatie Gimme Shelter te bezoeken waaraan internationaal bekende kunstenaars deelnemen.

KunstFort Asperen, Langendijk 60, Acquoy.

Tijdens het optreden wordt met de pet rond gegaan. Info: www.reiniervandersandt.nl