• I]Iri] Is

JCI Lek en Linge lanceert kookboek

GELDERMALSEN Jongerenorganisatie JCI Lek en Linge heeft een kookboek uitgebracht met recepten en verhalen van toprestaurants en leveranciers van streekproducten uit de regio Lek en Linge. De opbrengst van het boek, Culinaire Geheimen van Lek en Linge, komt ten goede aan zorgboerderij De Witte Schuur uit Culemborg.

Onder het toeziend oog van jonge ondernemers, restauranthouders en medewerkers van de zorgboerderij, werd het eerste receptenboek zaterdag overhandigd aan de eigenaresse van De Witte Schuur, Conny van Herwijnen. Met de opbrengst wil ze graag een theater bij de boerderij laten bouwen.

Het boek geeft een uniek inkijkje in de keukens van de betere restaurants uit de regio, met aandacht voor bijzondere verhalen, geheimen en recepten. Het is voor 14,95 euro te verkrijgen bij de deelnemende restaurants en via de website www.culinairegeheimen.nl.

Zorgboerderij De Witte Schuur

De boerderij biedt dagbesteding aan kinderen en volwassenen met een beperking in een beschermde en vertrouwde omgeving vanuit de rust en de ruimte van het platteland. De restaurants en streekleveranciers sponsoren dit goed doel automatisch door deelname aan het boek.

JCI Lek en Linge
JCI Lek en Linge maakt deel uit van JCI Nederland (voorheen Junior Kamer), een wereldwijd opererende organisatie van jonge, ambitieuze en ondernemende mensen in de leeftijd tot 40 jaar die hun netwerk willen uitbouwen, zich persoonlijk willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan positieve verandering in de samenleving door het ondersteunen van goede doelen.