• RB de Keizer

JCI TouwTrekToernooi voor Stichting Mures

ENSPIJK JCI Lek en Linge organiseert voor de derde keer het JCI TouwTrekToernooi bij Boerengolf Enspijk aan de Hoevenseweg 5. Ieder jaar wordt er gestreden voor het goede doel en ditmaal is dat Stichting Mures. Het evenement vindt plaats op zaterdag 5 september van 13.00 tot 19.00 uur.

Deelnemers kunnen lekker ontspannen op de boerderij en in het weiland samen met vrienden, familie en kinderen terwijl met de koop van drankjes en de BBQ het goede doel wordt gesteund. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven, waaronder een springkussen, trampoline en ijsjes eten.

Stichting Mures zet zich belangeloos in voor arme gezinnen in Roemenië. De stichting verzamelt gebruikte spullen in om daarnaartoe te sturen, maar ze zijn tegelijkertijd afhankelijk van donaties om de goederentransporten te financieren. Ook JCI Lek en Linge wil dit jaar doneren om transport mogelijk te maken.

Geïnteresseerden kunnen zich individueel of als team (minimaal 8, maximaal 10 personen) aanmelden via de website www.jcilekenlinge.nl. Deelname aan het toernooi inclusief BBQ bedraagt 350 euro voor een team, 35 euro per persoon. Alleen barbecuen kost 20 per persoon voor volwassenen en 10 euro per kind.

Kijk voor meer informatie over JCI Lek en Linge op www.jcilekenlinge.nl of neem contact op met Jeannette Verbaast, tel. 0345-520719, jeannette.verbaast@jcilekenlinge.nl.