• Kids in Concert van vorig jaar (juni 2016)

    Kids in Concert
  • Kids in Concert

Kids in Concert' als afsluiting van het muzikale seizoen 2016-2017

METEREN Op dinsdagavond 13 juni wordt een gratis concert ter afsluiting van het muzikale seizoen gegeven door de muzikanten van het jeugdorkest M-Tastic! van muziekvereniging Meteren. Dit muziekevenement 'Kids in Concert 2017' vindt plaats in het Dorpshuis in Meteren van 19.00 tot 20.30 uur, de zaal is open vanaf 18:30 uur.

De avond staat in het teken van de leerling muzikanten en met name de leerlingen van de Music@Meteren-class.

De muzikanten van M-Tastic! hebben een gezellig muzikaal repertoire, maar begeleiden ook de leerling-muzikanten uit de Music@Meteren-class, die afgelopen schooljaar zijn begonnen met muziek maken. Deze leerlingen hebben het afgelopen schooljaar de muzieklessen gevolgd en laten graag horen wat ze geleerd hebben.

Daarnaast laten ook de reguliere leerlingen met een solo-optreden of als duo aan het publiek horen dat zij na een jaar studeren nog een stapje hoger op de muzikale ladder zijn geklommen. Kortom, alle muzikanten laten zich van hun beste kant horen (en zien) onder de toneellampen op het podium. En de leerlingen van de Music@Meteren-class krijgen aan het eind van deze concertavond als afsluiting hun muziekcertificaat uitgereikt.

Zowel de Music@Meteren-class als het jeugdorkest M-Tastic! staat onder leiding van dirigente Sylvie de Lyon. In het nieuwe muzikale seizoen 2017/ 2018 wordt ook weer een Music@Meteren-class georganiseerd. Dit is een muzikaal vormingsjaar om leerlingen van de basisschool kennis te laten maken met het gezamenlijk muziek maken en alle verschillende aspecten van muziek. De proefles is dinsdag 12 september. Meer informatie over de Music@Meteren-class en over het gehele opleidingstraject van leerlingen bij Muziekvereniging Meteren is vinden op www.muziekverenigingmeteren.nl en op de facebookpagina www.facebook.com/MuziekverenigingMeteren