• Dikkertje-Dap

    Victor-Arnolds

Kleurwedstrijd Dikkertje Dap

GELDERMALSEN Op woensdag 3 januari om 15.00 uur vertoont LingeFilm de film Dikkertje Dap, naar het bekende liedje van Annie M.G. Schmidt. Voor de film heeft LingeFilm KIDS een activiteit georganiseerd. Zo kun je met een meer dan 2 meter hoge giraffe op de foto, kun je heerlijk worden voorgelezen of kun je je eigen dierenmasker maken.

Daarnaast hebben LingeFilm, bibliotheek Rivierenland en Top1Toys de handen ineen geslagen en een kleurwedstrijd georganiseerd, waar je mooie prijzen mee kunt winnen. De kleurplaat van Dikkertje Dap kun je op 3 januari voor de film inkleuren en inleveren. Of haal hem eerder op bij de bibliotheek in Geldermalsen of bij Top1Toys, Kerkstraat 19 in Geldermalsen. Inleveren kan op 3 januari bij LingeFilm KIDS of tot en met 7 januari bij de andere twee adressen. Winnaars krijgen voor 14 januari bericht.

De films zijn te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang 11.00 uur (autismevriendelijk) en 15.00 uur, entree € 6,00 / LingeFilm FanPas € 3,50.

E-tickets via www.lingefilm.nl. Koop online je kaartje zodat je zeker een plekje in de filmzaal hebt.