• Sven ter Heide

Kookwedstrijden voor bezoekers tijdens Landgoedfair

BEESD Doe mee aan leuke kookwedstrijden tijdens de Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt die van 17 tot en met 21 augustus gehouden wordt. Zoals de jamwedstrijd die samen met magazine Seasons georganiseerd wordt. Lever een potje zelfgemaakte jam in op vrijdag 19 augustus voor 12.00 uur in bij de ingang van de Landgoedfair. De deelnemer krijgt dan gratis toegang en maakt kans op een mooi pakket met landgoedproducten met een jaarabonnement op Seasons. De jury bestaat uit Nathalie van Verschuer en Fanny Glazenburg, hoofdredacteur van Seasons.

Echte barbecue-experts kunnen nog meedoen aan de Big Green Egg BBQ Challenge op zondag 21 augustus. Met een 'black box' aan ingrediënten worden de deelnemers uitgedaagd het lekkerste gerecht te bereiden op de Big Green Egg, een unieke barbecue waarop je kunt grillen, stoven bakken of braden. Het beste barbecueteam wint een Lakenvelder rundvleespakket van Mariënwaerdt. Deelnemende teams krijgen ook gratis entree tot de Landgoedfair.

De wedstrijd wordt gejureerd door chefs van Big Green Egg en van Mariënwaerdt. Aanmelden via communicatie@ marienwaerdt.nl.