Koorscholing voor mannen

TRICHT Veel mannen weten niet van zichzelf, dat ze kunnen zingen. Wat ze ook niet weten is dat iedereen kan leren zingen en dat zingen leuk en gezond is. Bij mannenkoor Fruit Unlimited in Geldermalsen/Tricht is dat ook nog eens gezellig. Bij dit koort is het noten kunnen lezen geen voorwaarde om goed te kunnen zingen.

Om mannen over te halen te onderzoeken of ze kunnen zingen organiseert Fruit Unlimited een koorscholing van vijf avonden, waarvan de eerste is op maandag 6 maart in het Dorpshuis in Tricht aan de Johan Frisoplaats 1. Aanvang 19.30 uur. De koorscholing eindigt op maandag 3 april. Kosten voor alle avonden samen € 20.

De koorscholing staat onder de deskundige leiding van Janine Waardenburg, dirigent en zangdocent. Zij is de vaste dirigent van Fruit Unlimited en meerdere andere koren. Daarnaast is zij sopraan en treedt regelmatig op.

Iwe meer wil weten en/of zich wil aanmelden, kan contact opnemen met Ton Lammers 0640585920 of Henk Pagrach 0653184066 of kijk op de site van Fruit Unlimited: https://www.sites.google.com/site/fruitunlimited