• Fruit Unlimited

Koorscholing voor mannen die niet weten of ze kunnen zingen

TRICHT Veel mannen weten niet van zichzelf, dat ze kunnen zingen. Wat ze ook niet weten, is dat iedereen kan leren zingen en dat zingen leuk en gezond is. Bij mannenkoor Fruit Unlimited in Geldermalsen/Tricht is dat ook nog eens gezellig. Noten kunnen lezen, is geen voorwaarde om goed te kunnen zingen.

Om mannen over te halen te onderzoeken of ze kunnen, zingen organiseert Fruit Unlimited een koorscholing van vijf avonden, waarvan de eerste start op maandag 15 januari in het Dorpshuis in Tricht aan de Johan Frisoplaats 1. Aanvang 19.30 uur. De koorscholing eindigt op maandag 12 februari . Kosten voor alle avonden samen € 20.

De koorscholing staat onder de deskundige leiding van Janine Waardenburg, dirigent en zangdocent. Zij is de vaste dirigent van Fruit Unlimited en meerdere andere koren. Daarnaast is zij sopraan en treedt ze regelmatig op.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Ton Lammers 0640585920 of Henk Pagrach 0653184066 of kijk op de site van Fruit Unlimited: https://www.sites.google.com/site/fruitunlimited