Kramen huren voor de kunst- en cultuurmarkt

GELDERMALSEN Van zondag 18 juni tot en met zondag 26 juni wordt in Geldermalsen de kunst- en cultuurweek gehouden. Dit betreft een week met kunst- en cultuur waarbij veel partijen samen komen en samenwerken om een eerste kunst- en cultuurweek in Geldermalsen te organiseren. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks evenement gaat worden.

De kunst- en cultuurweek start met het Festival Ode aan de Linge in het Lingepark. Onderdeel van de kunst- en cultuurweek is een kunst en cultuurmarkt op zaterdag 24 juni op in elk geval het Marktplein in Geldermalsen en bij veel belangstelling ook uitbreiding mogelijk naar meerdere straten, zoals de Korte kerkstraat en Geldersestraat. Van dit programma wordt een programmaboekje uitgegeven. Onderdeel van deze kunst- en cultuurweek is ook de expositie van plaatselijke kunstenaar bij de plaatselijke middenstand. Deze expositie wordt opgenomen in de zogenaamde kunstroute die mensen kunnen lopen c.q. fietsen op zaterdag 24 juni.

Ook verzorgen schoolkinderen een kunstproject op woensdagmiddag in het Lingepark. Een zogenaamd Ode aan de Linge voor de jeugd. Ook deze kunstwerken worden geëxposeerd in panden in het centrum en opgenomen worden in de kunstroute.

Voor de kunst- en cultuurmarkt kunnen vanaf nu kraampjes worden gereserveerd en gehuurd. Kosten voor een kraampje bedragen € 25,00 voor de gehele dag van 09.00 tot 17.00 uur. De kramen zijn 4 meter.

Aanmelden: j.vrouwerff@upcmail.nl, 06-20548482.