Kringloop Vicarie in Tuil opent haar deuren

TUIL - Op 28 februari opent Stichting Kringloop Vicarie in Tuil aan de Haarstraat 2 haar deuren. Er worden op dit moment al veel artikelen gebracht en ook is er al veel belangstelling te merken van potentiële kopers. Alle positieve reacties geven de stichting het vertrouwen om zaterdag 28 februari open te gaan.

Met grote inzet van vele vrijwilligers is er veel werk verricht om het merendeel van de lokalen van de voormalige school in Tuil in te richten met gebruikte materialen. Een van de initiatiefnemers, Maarten Lobrecht is enthousiast over de ontwikkeling: ,,Door het oprichten van een kringloopwinkel dragen we bij aan het reduceren van afval en kunnen we gebruikte spullen een tweede leven geven. Als stichting dragen we op deze manier ook nog eens bij aan het steunen van goede doelen."

Kleding hangt netjes in de rekken, er is een afdeling speelgoed, serviesgoed, meubels, huishoudelijke artikelen en meer. Naast het winkelen in de kringloopwinkel is het ook mogelijk om goederen af te geven. Het aanbieden van goederen kan op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Periodiek worden ook grote goederen worden opgehaald. Een afspraak hiervoor kan men maken door te bellen naar 06-4847683. De winkel is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

De kringloopwinkel wordt geheel gedragen voor vrijwilligers. Alle informatie over de kringloopwinkel is te vinden op de Facebook pagina van Stichting Kringloop Vicarie Neerijnen.