• Cultureel Café Geldermalsen behoort tot de organisaties die een initiatief gehonoreerd zag

    M. Eerelman

Ladiespubquiz en open podium bij Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Vrijdagavond 11 november is het om 20.00 uur weer tijd voor de pubquiz en op zondagmiddag 13 november is er vanaf 14.00 uur een open podium bij Cultureel Café Geldermalsen. De locatie is als altijd Le Mélangeur aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. Entree is gratis.

De inmiddels beruchte pubquiz van Cultureel Café Geldermalsen op vrijdag 11 november is een ladiespubquiz. Dat betekent beslist niet dat alleen vrouwen mogen meedoen, maar dat de quiz deze keer is gemaakt door vijf dames. Er zijn categorieën als sport, techniek, film & tv, maar ook nieuwe onderwerpen als eten & drinken en reclame & logo's. De opzet van de pubquiz is dat er vooraf of ter plekke teams gevormd worden. De maximale teamgrootte is 8 personen. Het winnende team krijgt een fraaie wisseltrofee mee naar huis. Bovendien krijgen de winnaars de drankrekening van het team cadeau, met een maximum van 100 euro. De pubquiz start om 20.00 uur. Deelname is gratis. Deelnemers worden verzocht op tijd aanwezig te zijn, want tussentijds instromen is niet mogelijk.

OPEN PODIUM Op zondagmiddag 13 november is er van 14.00 tot 17.00 uur in samenwerking met Muziekparade Geldermalsen een open podium in Le Mélangeur. Hiervoor hebben zich 10 acts aangemeld. Zij mogen allemaal 10 minuten op het podium staan. De nadruk ligt op muziek, maar er is bijvoorbeeld ook poëzie. De leeftijd en podiumervaring van de deelnemers is zeer uiteenlopend.

Meer informatie over de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl