• F. Foeken

Leerlingen ONS zamelen mooi bedrag in

GELDERMALSEN Kinderen van de leerlingenraad van de Oranje Nassau School boden onlangs een mooie cheque aan aan de voorzitter van de St. Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland, Wouter de Baat, in de directiekamer van Formido Geldermalsen.

Onder meer door een legeflessen (statiegeld) actie haalden leerlingen van genoemde school een prachtig bedrag op. Dit komt volledig ten goede aan de actie "Verlicht het leven van kinderen in ziekenhuis Rivierenland" en zal besteed worden aan de aankleding van een ruimte in het ziekenhuis waar bij kinderen bloed wordt afgenomen voor nader onderzoek; de zogeheten "Kinderprikpoli".

Als dank voor deze donatie werd de volledige leerlingenraad uitgenodigd om begin volgend jaar in het ziekenhuis te komen kijken zodra de ruimte klaar is. Tevens werd een woord van dank uitgesproken aan Lucien Tros van Formido Geldermalsen voor het leggen van de relatie tussen de school en de "Vrienden" van het ziekenhuis in het kader van deze lampjesactie.

Op de foto v l.n.r.: Wouter de Baat, vz. St. Vrienden van ziekenhuis Rivierenland, leerlingen Oranje Nassau School Geldermalsen, Hans van Schanke, interim-directeur van genoemde school en Lucien Tros, directeur Formido Geldermalsen.