• Nick Delany

LingeFilm: Extra voorstelling Bohemian Rhapsody

GELDERMALSEN Het gaat zo hard met de kaartverkoop dat bij LingeFilm op dinsdag 8 januari om 20.00 uur weer een nieuwe extra voorstelling draait van Bohemian Rhapsody. Een ode aan Queen, hun muziek en Freddy Mercury. 

Queen vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot één van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid met een toen al ernstig zieke Mercury die de band naar één van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang dinsdagavond 20.00 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50. Voor tickets:  https://www.lingefilm.nl/film/bohemian-rhapsody/