• Tenacious teenager Moana (voice of Auli¿i Cravalho) recruits a demigod named Maui (voice of Dwayne Johnson) to help her become a master wayfinder and sail out on a daring mission to save her people. Directed by the renowned filmmaking team of Ron Clements and John Musker, produced by Osnat Shurer, and featuring music by Lin-Manuel Miranda, Mark Mancina and Opetaia Foa‘i, “Moana” sails into U.S. theaters on Nov. 23, 2016. ©2016 Disney. All Rights Reserved.

    DISNEY

LingeFilm KIDS actief in de meivakantie bij Vaiana en Sing

GELDERMALSEN LingeFilm KIDS is in de meivakantie twee keer actief. Op zondag 23 april bij Dinsey's 'Vaiana' en op woensdag 26 april bij 'Sing'. Dit betekent dat er vanaf 14.00 uur een gratis activiteit in het thema van de film wordt gehouden.

Op zondag 23 april om 11.00 en 15.00 uur kunnen kinderen, en hun ouders, genieten van de nieuwste film uit de Disney studio's: Vaiana. Ze maken kennis met het zeer geëmancipeerde meisje Moana, de zestienjarige stamhoofddochter op een Polynesisch eiland, dat langzaam tot vulkanische as verschroeit. Om het tij te keren moet ze op avontuur, de zee op, op zoek naar halfgod Maui. Hij is de oorzaak van het probleem, omdat hij het hart van de vruchtbaarheidsgodin Te Fiti heeft gestolen. Maui is gelukkig ook deel van de oplossing, zoals in deze spetterende animatiefilm is te zien.

Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom in het Grand Café van De Pluk. De kinderen kunnen Vaiana trommels en bootjes maken. Om 11.00 uur wordt de film als autismevriendelijke voorstelling vertoond, de activiteit is dan na de film.

Op woensdag 26 april om 15.00 uur kan iedereen in de kinderfilm Sing kennismaken met koalabeer Buster Moon. Hij heeft een ooit mooi, maar nu zo vervallen theater. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetje; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen

Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom in het Grand Café van De Pluk om mee te doen met de LingeFilm KIDS karaoke. Kies een liedje en waar je een grote ster. Ook kunnen er kleurplaten worden gekleurd

De films zijn te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang zondag: 11.00 uur (autismevriendelijk) en 15.00 uur, aanvang woensdag 15.00 uur. Gratis activiteit vanaf 14.00 uur (bij de AV na de voorstelling). Entree € 6,00 / LingeFilm FanPas € 3,50. E-tickets via www.lingefilm.nl.