• Esther Kuijten uit Breda was de 50.000ste bezoeker en ontving uit handen van LingeFilm voorzitter Hans van Hooren een cadeautje.

    LingeFilm
  • Harpiste Jopie

    LingeFilm

LingeFilm verwelkomt 50.000ste bezoeker tijdens LingeFilm Goes Latin

GELDERMALSEN LingeFilm hield afgelopen week een speciale filmweek: LingeFilm Goes Latin. In een week tijd werden vijf Latijns-Amerikaanse films vertoond en bij alle films was een activiteit, zoals een inleiding door een Latijns-Amerika expert, een wijnproeverij, Zumba-les, zangeres/harpiste Jopie Jonkers met meespelende Latijns-Amerikaanse muziek, een Film+Maaltijd met Latijns-Amerikaanse gerechten en een filmmiddag met een gratis kopje koffie/thee en wat lekkers.

Tijdens de film Aquarius op zaterdag 18 november mocht LingeFilm haar 50.000ste bezoeker verwelkomen. LingeFilm bestaat sinds 2004 en het bezoekersaantal groeit hard sinds de verhuizing naar De Pluk in 2015. Esther Kuijten uit Breda was de speciale gast en ontving uit handen van LingeFilm voorzitter Hans van Hooren een cadeautje. Esther: ,,Dank jullie wel voor het mooie Betuws cadeaupakket, maar vooral dank aan alle vrijwilligers die er steeds weer een mooie avond van maken bij de Film+Maaltijd."

Ook komende tijd heeft LingeFilm mooie films en enkele activiteiten op het programma. Meer informatie: www.lingefilm.nl