• Lions Club Geldermalsen

Lions Wine&Dine Event

GELDERMALSEN Zaterdagavond 25 november is iedereen welkom bij de derde editie van het Lions Wine&Dine Event. Leden van Lions Club Geldermalsen serveren die avond lokaal bereide specialiteiten, bezoekers kunnen wijnen proeven en er is live muziek. Later op de avond vindt de trekking plaats van de loterij met als hoofdprijs een maatpak ter waarde van € 449,-

Lions Club Geldermalsen heeft als motto "we serve". Met de opbrengst werd eerder €2.500,- geschonken aan Voedselbank Rivierenland en €2.500,- aan de Kerst Inn. Bij dit laatste evenement waren afgelopen december meer dan 70 mensen te gast en werd ook hún kerst een feest. Voor deze editie van Wine&Dine wil de Lions Club lokaal het verschil maken door steun aan Cultureel Café Geldermalsen, die dankzij de inzet van veel vrijwilligers en zonder subsidie vrijwel wekelijks een gratis cultureel evenement organiseert. Info: www.cultureelcafegeldermalsen.nl

Léon van Treijen, dit jaar President van Lions Club Geldermalsen: ,,Juist vanwege onze verbondenheid met Geldermalsen steunen we de vrijwilligers van Cultureel Cafe, die er de afgelopen jaren in zijn geslaagd op eigen kracht en op een laagdrempelige manier cultuur dichterbij de inwoners te brengen." Will Bosch vult aan: ,,We hebben ook deze editie lokale restaurants bereid gevonden om de altijd voortreffelijke gerechten helemaal gratis te bereiden. Op die manier blijven de kosten laag komt er meer geld bij het goede doel terecht."

Vanzelfsprekend is iedereen welkom, wel moeten de kaarten van tevoren worden gekocht zodat de deelnemende restaurants daarmee rekening kunnen houden. All-inclusive kaarten kosten €37,50 en zijn verkrijgbaar bij Schenkerij De Beurs en B&B Hairdesign, beiden gevestigd in Geldermalsen. Hiervoor krijgt de bezoeker bij live muziek talloze specialiteiten voorgeschoteld, kan men wijnen proeven en andere dranken consumeren en maakt hij of zij kans op het maatpak, dat speciaal hiervoor ter beschikking wordt gesteld door Only for Men.

De deelnemende restaurants zijn: Gasterij De Os en 't Paard te Deil, Grieks Restaurant Odyssey II, Restaurant Eten & Drinken, Restaurant Prinsheerlijk allen uit Geldermalsen, 3 Zussen uit Meteren en Culinaire Service Berdien uit Culemborg. De wijnproeverij wordt verzorgd door Wijnhandel Santé uit Geldermalsen.

Foto: De huidige president Leon van Treijen voor de Schenkerij.