Lions Wine&Dine Event brengt € 2.500,- op voor Voedselbank

GELDERMALSEN Bijna honderd gasten waren afgelopen zaterdag aanwezig tijdens de eerste editie van het Lions Wine&Dine Event in de altijd gezellige Mélangeur in Geldermalsen. Zij werden culinair verwend met gerechten die ter beschikking waren gesteld door Gasterij De Os en 't Paard, Grieks restaurant Odyssey II, Restaurant Eten & Drinken, Restaurant Malsen en Cees Hakkert. Bij Santé konden diverse wijnen worden geproefd en er was live-muziek van het Patrieck Bonnet Ensemble.

De spanning steeg naar een hoogtepunt bij de trekking van de loterij. Uit de 500 loten werden 3 prijzen getrokken. Hilariteit ontstond toen de eerste prijs werd gewonnen door Piet de Graaff, echtegenoot van burgemeester Miranda de Vries, die de trekking verrichtte. Piet krijgt een behandeling bij Vital Skin Body Care. Piet Feenstra boeide vervolgens de zaal met zijn visie op duurzaam ondernemen, wat ook bij Only for Men zijn intrede heeft gedaan. De hoofdprijs, een maatpak dat door de beste kleermakers in speciale ateliers in Marokko wordt gemaakt, werd dankbaar in ontvangst genomen door Cees Veldhuizen.

De zeer geslaagde avond werd afgesloten met de bekendmaking van het bedrag dat de avond had opgebracht. Mede dank zij sponsoring van Flora Nova, Van de Oever Wonen, Goldfish Management, Ketu Consultancy, Slagerij Vogelzang, de inzet van alle vrijwilligers en de medewerking van sponsoren in natura wordt maar liefst €2.500,- ter beschikking gesteld aan Voedselbank Rivierenland.

Foto: President van Lions Club Geldermalsen Will Bosch en Liaison Officer Jacques Brulot