• Lions

Lions Wine&Dine levert € 2.500,- op voor Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Vele gasten waren onlangs aanwezig tijdens de 3e editie van het Lions Wine&Dine Event in Schenkerij De Beurs. Zij werden culinair verwend met gerechten die ter beschikking waren gesteld door Gasterij De Os en 't Paard, Grieks restaurant Odyssey II, Restaurant Eten & Drinken restaurant Prinsheerlijk restaurant 3 Zussen en Culinaire Service Berdien. Wijnhandel Santé verzorgde een mooie wijnproeverij en er was live-muziek verzorgd door het Cultureel Café Geldermalsen.

De avond kende, naast het bekend maken van de opbrengst gegenereerd door de verkoop van toegangskaarten en loten, nog een spannend hoogtepunt, namelijk de uitslag van de loterij met als hoofdprijs een maatkostuum t.w.v. € 475,00 beschikbaar gesteld door Only For Men. Verdere prijzen werden beschikbaar gesteld door: Netaxis Solutions, Jefta Fashion & More, Vital Body Care, B & B Hairdesign en De Eetwinkel.

Hoofdsponsor van deze avond was ON 2 IT smarter IT security, waar zowel de Lionsclub Geldermalsen als het Cultureel Café zeer vereerd mee waren.

De zeer geslaagde avond werd afgesloten met de bekendmaking van het bedrag dat de avond uiteindelijk had opgebracht. Mede dank zij de inzet van alle vrijwilligers en de medewerking van restaurants en sponsoren is maar liefst €2.500,- ter beschikking gesteld aan Cultureel Café Geldermalsen. Voorzitter Rob van Veen was zeer verrast over en blij met het ter beschikking gestelde bedrag en zegde toe dit te besteden aan een duurzame investering - een geluidsinstallatie/ podium - waar de bezoekers en uitvoerende artiesten profijt van zullen ondervinden.