• Erik Sterk

Magazijn outlet verkoop in Beesd

BEESD Winkeliers aan de Voorstraat in Beesd houden zaterdag 26 januari een grote magazijn outlet verkoop. Van Voorden tweewielers, Wakkermans Beeld Geluid, Wakkermans Elektro en EP: Witgoedhuis, halen de bezem door het magazijn en ruimen groots op. Op die dag kan er dan ook geprofiteerd worden van grote merken voor kleine prijzen.

De kerst is geweest, het nieuwe jaar loopt. Tijd om de bezem eens flink door de magazijnen te halen en ruimte te maken voor nieuwe producten. Om in een keer schoon schip te maken, hebben de vier winkeliers, net als vorig jaar, de handen ineen geslagen en een datum geprikt waarop er een grootse opruiming dag wordt georganiseerd.

Wie op zoek is naar bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, fiets- of mountainbike accessoires of elektronica in de breedste zin van het woord of een koffiezetter, waterkoker, vrijstaande of inbouwapparatuur, een soundsystem of televisie, is aan de Voorstraat in Beesd op het juiste adres.

De magazijnen moeten leeg, maar alle vier de winkeliers houden nog een hoekje vrij voor bestellingen die in de loop van de komende vier weken geleverd moeten worden. Wie gaat verhuizen en de spullen gelijk op het nieuwe adres wil hebben, dan is dat geen probleem.

Van Voorden tweewielers, Wakkermans Beeld Geluid, Wakkermans Elektro en EP: Witgoedhuis staan ieder voor zich voor advies op maat, kwaliteit, uitstekende service en tijdens deze opruiming dag voor extra scherpe prijzen.

De outletverkoop is op zaterdag 26 januari van 9.00 tot 17.00 uur op de Voorstraat in Beesd.