Markt Geldermalsen zaterdag tjokvol bijzondere auto's

GELDERMALSEN Iedereen kan zich zaterdag 4 juni vergapen aan schitterende klassiekers en oogverblindende exoten die op en rond de Markt in Geldermalsen staan opgesteld tijdens de 8ste editie van GO!Wheels. De toegang is gratis en meer dan 100 equipes hebben zich ingeschreven dus een bezoekje aan het gezellige centrum is zaterdag extra de moeite waard. Naast talloze Ferrari's, Porsches en Aston Martins kan men dit jaar een bijzondere Rolls Royce Phantom Boattail uit 1929 bewonderen.

Vanaf 9 uur stroomt het vol met auto's; om 12 uur zal burgemeester Miranda de Vries de startvlag voor de eerste bolide omhooghouden voor een prachtige route. Niemand minder dan race- en rally-icoon Hans Deen zal de deelnemers voorafgaand aan het startsein interviewen en details van de deelnemende auto's geven. Vanaf 15.30 uur worden de eerste equipes terugverwacht en als alle auto's binnen zijn worden de prijzen uitgereikt, is er muziek en vooral heel veel gezelligheid op de Markt.

Go!Weels draait volledig op vrijwilligers van JCI Lek&Linge, de Rotary Clubs Geldermalsen & Waalkant en de Lions Club Geldermalsen. Met de opbrengst zijn de afgelopen jaren tal van locale goede doelen gesteund met in totaal € 64.000,-. Deze editie steunt GO!Wheels Scouting Graaf van Gelre in Geldermalsen.

Op de foto: het gezellige marktplein tijdens een eerdere editie van GO!Wheels.