Max van Doesburg Rivortopper 2016/2017

ROC Rivor telt dit schooljaar 9 Rivor Toppers. Supertalenten die na een intensieve verkiezingsstrijd twee winnaars kent. Laurie Elings werd de publiekswinnaar met 38% van de stemmen. DE Rivor Topper 2016 2017 werd Max van Doesburg, tweede jaars student opleiding Marketing en Communicatie. Max is nu officieel genomineerd voor de landelijke titel mbo uitblinker, een initiatief van de MBORaad.

Studenten, medewerkers, inwoners uit de regio en bedrijven kregen allen de gelegenheid hun stem uit te brengen op de 9 Toppers. Van deze mogelijkheid is ruim 900x gebruik gemaakt. Laurie Elings, opleiding Managementassistent niv. 4 won de Publieksprijs. Er is 342 keer op haar gestemd.

Toptalenten

Tijdens de finale op 7 juni, op de locatie Bachstraat in Tiel, werd Max de uiteindelijke winnaar. Ter eigen promotie presenteerde elke Rivor Topper zich individueel voor de jury o.m. over toekomstperspectief en ambassadeurschap. ROC Rivor is geweldig trots op haar Toppers Max van Doesburg opleiding Marketing en Communicatie; Laurie Elings Managementassistent; Joanne Boey opleiding Leisure & Hospitality; John-Paul Hoppenbrouwers Middenkader Engineering; Amber van Eijk Pedagogisch Medewerker; Frans Koopmans logistiek medewerker; Aron Kulik, Mediavormgever; Catharina van Steenis, Pedagogisch medewerker en Floris Stoffelen 1ste Autotechnicus.

De uitstekend presterende Max is 17 jaar oud en vertegenwoordigt ROC Rivor in het najaar tijdens de landelijke verkiezing, waar jaarlijks zo'n 46 ROC's aan meedoen. Max is een zeer gemotiveerde student. Betrokken, betrouwbaar en leergierig. Hij is een kei in projecten voor het Praktijklab van ROC Rivor, en neemt op natuurlijke wijze de leiding. Naast zijn studie Marketing en Communicatie is Max op persoonlijke titel verbonden aan de Gelderlander.

Elk ROC kiest een eigen Uitblinker die in het najaar voor het MBO strijdt om de titel 'Landelijke ambassadeur middelbaar beroepsonderwijs'. Het gaat hierbij niet alleen om hoge cijfers, maar ook om ambassadeurschap en vakmanschap. www.ditismbo.nl

Over ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie VAVO, cursussen en contractactiviteiten. Er zijn vestigingsplaatsen in Tiel en Geldermalsen. ROC Rivor rust mensen toe voor samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Op de foto: Voorafgaand aan de verkiezing bood ROC Rivor de Toppers een teambuilding aan.