• Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

Meelopen met de uitgever langs de linies bij Asperen

ACQUOY Op donderdag 13 juli wandelt de uitgever langs de restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie rondom Asperen en iedereen kan meelopen. De wandeling start om 10.30 uur bij Fort Asperen, is ongeveer 8 kilometer lang en deelname is gratis.

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is gespecialiseerd in het uitgeven van thematische wandelgidsen in Nederland. Op dit moment treft de uitgeverij voorbereidingen voor een nieuwe wandelgids 'Lopen langs linies' met wandelingen rondom verdedigingslinies in Nederland. Om er voor te zorgen dat de beschrijvingen correct zijn controleert de uitgever alle wandelingen in het veld.

De uitgeverij heeft inmiddels zo'n 40 wandelgidsen uitgebracht. Met de wandelgidsen 'Kroeglopers' en 'De mooiste boswandelingen van Nederland' won de uitgeverij tot tweemaal toe de prestigieuze Wandeltrofee. Deze kleine uitgeverij timmert behoorlijk aan de weg door elke maand een complete set wandelgidsen te verloten onder enthousiaste wandelaars.

De uitgevers controleren zelf alle routes uit de wandelgidsen in het veld en nodigen wandelaars uit om met hen mee te gaan. Op de website van de uitgeverij staat een agenda met de wandelingen voor de komende maand.

Info en aanmelden: www.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen