Miranda van Leeuwen sterk op thuisbasis

NEERIJNEN Zaterdag en zondag vond een dressuurwedstrijd plaats bij De Paardesprong in Neerijnen. In het verleden was deze manege de thuisbasis voor Miranda van Leeuwen, de zus van eigenaar Sander. Hoewel niet meer werkzaam op de betreffende locatie, doet Miranda er nog graag en regelmatig mee aan de wedstrijd. Met de uit haar Z2-merrie gefokte Fadesh kwam ze uit in de klasse L2 en werd hierin twee keer eerste (203/188.5). De voor de manege uitkomende Anouck van Ooijen startte in de klasse B met Urban en werd over beide proeven met overmacht eerste (202.5/100). Op zondag konden de dressuurruiters ook terecht bij hippische centrum De Lappenheide in Acquoy. Demi van Zuijdam van rijvereniging Tielerwaard-West lijkt de overstap van pony naar paard moeiteloos gemaakt te hebben en blijft winnen met haar Fries, Harm. In de klasse B ging ze in beide proeven aan kop (197.5/196). Clubgenote Minke de Schepper deed er mee met haar pony Bianca en behaalde twee keer het oranje lint In de B/AB (198/195). Van rijvereniging Ons Genoegen waren twee combinaties succesvol. Marjolein Korthof werd twee keer eerste in de klasse M2 met haar aansprekend bewegende Bellastrada, een nakomeling van Grand Prix-hengst en topvererver Krack C. In de klasse L2 was er nog een tweede prijs voor Lotte de Jong met Djimo (188).

Hippische agenda: 9 en 10 februari: minimarathon bij PSV de Roskam in Kapel-Avezaath; 10 februari: dressuurwedstrijd bij manege Satana in Erichem; 11 en 16 februari: dressuurwedstrijd bij HSA Ravenswaaij; 17 en 18 februari: dressuurwedstrijd bij HC de Lingebrug in Zoelen; 24 en 25 februari: dressuurwedstrijd bij PSV de Roskam in Kapel-Avezaath.

Hoi Louis, in overleg met Agnes hierbij de tekst voor deze week per mail. Ga aan het einde van de week, als de druk van de ketel is, nog even overleggen hoe ik dit systeem bij operationeel krijg, succes!! Gemma Virusvrij. www.avast.com

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen. -------------------------------------------------------------------- De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan. Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie. Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen. BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..