• Op 't Hof

Miss Montreal op bezoek bij Basisschool Op 't Hof in Tricht

Afgelopen maandag was Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, op bezoek bij Basisschool Op 't Hof in Tricht.  Kinderen voor Kinderen bestaat namelijk 40 jaar en voor deze bijzondere gelegenheid konden klassen door het hele land een lied opsturen voor op de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen. Groep 4 heeft meegedaan aan deze wedstrijd en is, van de ruim 100 inzendingen, bij de laatste 3 geëindigd. Vanaf 20 maart komen alle uitgewerkte liedjes op de website van Kinderen voor Kinderen te staan en kan er gestemd worden!

Er stond een hele crew voor de deur die opnames kwamen maken voor Kinderen voor Kinderen. Naast Miss Montreal was ook zangcoach Michiel, twee kinderen van het Kinderen voor Kinderen koor en natuurlijk de cameraman en geluidsman aanwezig. Sanne, Miss Montreal, heeft samen met vijf kinderen uit de klas, een melodie gemaakt bij de tekst van groep 4 met als titel: 'Ik rijs'. 

Ondertussen kregen de andere kinderen zangles van de zangcoach van Kinderen voor Kinderen, Michiel. Als afsluiter hebben alle kinderen samen met Sanne gezongen.