MKB Event 'Kennis' Rabobank West Betuwe

KESTEREN Rabobank West Betuwe houdt maandag 13 november het MKB Event 'Kennis'. Tijdens het event kunnen aanwezigen kennismaken met de medewerkers van het MKB-team. Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 15:30 uur bij Restaurant Molen De Zwaluw in Kesteren.  

,,Als Rabobank delen we graag kennis en proberen we verbinding te leggen tussen ondernemers. We zijn daarin een tijd minder zichtbaar geweest. Met dit event willen we daar graag een hernieuwde start mee maken. Daarom nodigen wij u van harte uit op 13 november", aldus Angelique Brouwers-Beukers, manager MKB.

De opzet van het event is als volgt. De aanwezigen maken kennis met het MKB-team en kunnen daarna kennis ophalen bij twee workshops. Daarvoor zijn vier inspirerende workshops beschikbaar.

Workshop 1: Meer Winst* met Procesgericht Samenwerken door David Ruting. Workshop 2: Trends en inzet Social Media door Leon Tindemans. Workshop 3: Netwerken door Judith Smits en Robert-Jan van Zessen. Workshop 4: Neuro selling; vind en gebruik de 'Koopknop' door Phil Kleingeld.

De workshops worden gezamenlijk afgesloten met een pakkende presentatie van Jan van Setten. Jan van Setten heeft een grote impact als spreker/coach: hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begin tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: Het leven is verwarrend eenvoudig…

Tijdens het walking dinner kan kennis worden gedeeld met andere aanwezige ondernemers. Er is voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. 

Meer info en aanmelden voor dit event kan via www.rabobank.nl/westbetuwe.