• Een speciale dag ...

    Eigen beheer

Moederdag fotowedstrijd

GELDERMALSEN Een lekker luchtje, een doos bonbons of een mooi sieraad. Moederdag is de dag om je moeder te verwennen. Nieuwsblad Geldermalsen werkt hier graag aan mee. Doe mee aan de Moederdag-fotowedstrijd en maak kans op een gourmetschotel voor 4 personen (zaterdag voor Moederdag op te halen). Deze prijs is beschikbaar gesteld door Topslagerij Hol in Geldermalsen.

Mail een mooie foto van jezelf en je moeder naar nieuwsblad.geldermalsen@bdu.nl Uiteraard mag je ook een foto insturen waarop je moeder alleen staat (of met iemand anders). Vertel er ook zeker bij waarom jouw moeder dat ontbijtje zo verdient. De mooiste en origineelste foto's krijgen donderdag 10 mei een plek in Nieuwsblad Geldermalsen. Op die datum wordt de winnaar ook bekendgemaakt.

Spelregels:

- Per adres mag je maximaal een foto inzenden.

- Vermeld duidelijk je volledige naam, adres en telefoonnummer bij de inzending.

- Geef een korte beschrijving van wie er op de foto staan en waar deze is genomen.

- Deelnemers moeten woonachtig zijn in het verspreidingsgebied van Nieuwsblad Geldermalsen.

- De foto mag niet elders gepubliceerd zijn of worden. Is dat wel het geval, dan vervalt de kans op het winnen van een prijs.

- Inzenden dient uitsluitend per mail te gebeuren. Voeg een los bestand toe aan de mail. De foto moet in een zo hoog mogelijke resolutie worden verzonden (gemiddelde grootte bestand 1 tot 2 MB).

- Mail je inzending naar: nieuwsblad.geldermalsen@bdu.nl onder vermelding van Moederdag.

- Inzenden kan uiterlijk tot en met zondag 6 mei.