• sjEl

Lon Eldridge en Steven Troch in De Pluk

GELDERMALSEN De stichting Betuws Blues en Jazz start haar seizoen met Lon Eldridge op gitaar en zang en harmonicavirtuoos en zanger Steven Troch. Ze zijn samen te zien op zaterdag 2 november. Aanvang 20.30 uur.

In 2017 was Steven al te zien in De Pluk. Toen samen met Tiny Legs Tim.
Steven blaast een fantastisch stukje harmonica en zijn reputatie reikt ondertussen tot ver in Europa. Lon is een jonge rootsmuzikant uit Chattanooga, Tennessee, USA. Zijn gitaarspel roept de geest op van artiesten als Mississippi John Hurt, Robert Johnson, Blind Blake en vele anderen. Zijn muziek is een unieke blend tussen traditionele vooroorlogse blues, ragtime en swing.
Stevens speelse manier van blazen, maar diep in traditie gewortelde stijl, past perfect bij het swingende gitaarspel van Lon.
Zij brengen samen een unieke mix van traditionele vooroorlogse blues, ragtime, en swing.
Een kaart à 17,50 reserveren kan uitsluitend via betuwsblues@gmail.com. Info: www.stbbenjp.nl


Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door: Labaratorium, Nieuwsblad Geldermalsen, CL-Informatics, Anykey Productions, Groente en Fruit Cees Hakkert, Salon Nout, Bottesteyn Interieurs, Dental Artist en PrinsHeerlijk.

Special voor de lezers van het Nieuwsblad. Zij krijgen alleen dit weekend €2,50 korting bij de bestelling van hun kaart(en)
Bij opgave vermeld je NWSBLAD, dan betaal je €15,- per kaart.