• Lowdown

Lowdown in Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Op vrijdagavond 8 november treedt Lowdown op in het Cultureel Café van Geldermalsen. Deze viermans-formatie treedt van 20:30 uur tot 23:00 uur op in Schenkerij de Beurs op het Marktplein in Geldermalsen, de toegang is gratis.

Al in de jaren negentig zijn een aantal leden gestart met Band@22. Refererend aan de oefenlocatie TwentieToe. De bandsamenstelling is in de loop van de tijd wel eens veranderd, maar de kern is altijd gebleven. Lowdown bestaat uit Ruud Driedonks (zang), Erik Megens (drums), Jos van Opijnen (bas), Bob Ekdom (keys) en Martin d'Hollosy (gitaar/zang).

De naam LOWDOWN is spontaan geboren met een Chinese kwinkslag. Let op de tweede letter O. Daarin bevindt zich het Chinese karakter ? (spreek uit: Bàng) wat staat voor "tof, cool". Dat slaat natuurlijk ook op de muziek. Ze spelen alles wat lekker in gehoor ligt en vooral wat ze zelf leuk vinden. Pop, Rock, Blues en Ballads en hier en daar een oldie but goodie. Groot publiek, klein publiek. Het maakt niet uit. Kortom, een authentieke band waar plezier in muziek het belangrijkst is.

Info: www.cultureelcafegeldermalsen.nl/