• Flyers 2019

    A. Stoops

Open les Music&Fun4Kids 20 september

16-09-2019, 09:23 | Lezersnieuws | Krista

Vanaf vrijdag 20 september start muziekvereniging Prinses Marijke in Geldermalsen de cursus Music&Fun4Kids.

Music&Fun4Kids is een zeer geschikte cursus voor kinderen die in groep 4 of 5 van de basisschool zitten en graag meer willen weten en leren over de wereld van muziek.

In deze cursus leren kinderen spelenderwijs de algemene muzikale vaardigheden. Ze gaan bijvoorbeeld samen zingen;  ritmisch en melodische slaginstrumenten bespelen; kennismaken met de blaas- en slaginstrumenten van het fanfare orkest en deze instrumenten ook zelf bespelen! In blokjes van vier weken gaan de kinderen met de instrumenten aan het werk, zodat ze goed kunnen ervaren of het instrument bij ze past.

De slogan van de cursus is dan ook: Muziek maken is leuk!!!!
Aan het einde van de cursus hebben de kinderen basisvaardigheden opgedaan die zeer goed van pas komen als je een muziekinstrument wilt leren bespelen.  Het kan ook zeker helpen bij het maken van de keuze van het muziekinstrument dat je wilt leren bespelen.

De cursus vindt plaats op vrijdag van 15.45 tot 16.30 in gebouw De Sleutel, aan het Maximaplein 4 in Geldermalsen (naast de AH).

De lessen worden gegeven door muziekdocente Aria Stoops.

De eerste les is een open les op vrijdag 20 september, om 15.45 uur. Iedereen is welkom. Loop even binnen om even kennis te maken, vragen te stellen en te kijken.

Inschrijven of meer informatie is te verkrijgen op www.prinsesmarijke.nl of via info@prinsesmarijke.nl , voor vragen kunt u ook terecht bij Aria Stoops: 0345-573429