• Pulse
  • Pulse
  • Pulse

Rocksensatie Pulse in Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Op vrijdagavond 20 september treedt Pulse op in het Cultureel Café van Geldermalsen. Deze rocksensatie uit het oosten treedt van 20:30 uur tot 22:30 uur op in Schenkerij de Beurs op het Marktplein in Geldermalsen, de toegang is gratis.

De band, bestaande uit zes gedreven vrienden, speelt eigen werk. De muzikale nadruk wordt gelegd op catchy songs die een balans hebben tussen herkenbare melodieën, pakkende teksten en een 'in your face' Britse rocksound. Het zal je dan ook niet verbazen dat het eigen werk van Pulse geïnspireerd is door Oasis, Stereophonics en Foo Fighters. Van kleine melodieuze ballads tot vol gas rock 'n roll; Dat is aan deze heren goed besteed.

Op het podium komen de nummers van Pulse volledig tot z'n recht. De energie spat van het podium af, direct vanaf het eerste nummer. Het is dan ook niet voor niets dat Pulse al op veel podia is verschenen. Zij gaven shows weg in zalen als de DRU, Metropool, het Amphion, The Waterhole, op festivals waaronder Julianapop, Paaspop, Hootchie Koe, Parkparade,  Sneeuwpop, Broekrock, Weidepop, Marktpop, Pigpop, Brummelpop, etc. Pulse bewijst hiermee dat ze ook op grote podia thuis horen.

Meer informatie: http://www.cultureelcafegeldermalsen.nl/