• Monique Boudewijn
  • Monique Boudewijn
  • Monique Boudewijn
  • Monique Boudewijn

Muziekcertificaten als afsluiting van het muzikale seizoen

METEREN Tijdens het muziekevenement 'Kids in Concert 2017' van muziekvereniging Meteren, kregen de kinderen van de Music@Meteren-class op dinsdag 13 juni hun welverdiende certificaat uitgereikt. Een jaar lang volgden zij onder begeleiding van Sylvie de Lyon muzieklessen, hebben gezongen, instrumenten bespeeld en een aantal keer opgetreden met het jeugdorkest M-tastic!.

De zaal van het dorpshuis in Meteren was gezellig gevuld met het trotse publiek van alle leerlingen en muzikanten en iedereen kon genieten van een afwisselend programma. Niet alleen de leerlingen van de Music@Meteren-class waren te horen, maar ook de solo en duo optredens van verschillende muzikanten uit het jeugdorkest M-tastic! en niet te vergeten de starter-muzikanten. De starter-muzikanten spelen nog niet zo lang een instrument, sommige nog maar een paar maanden, en zij speelden deze avond mee met het orkest en lieten middels een solo optreden horen hoe leuk het is om als vervolg op de Music@Meteren-class door te gaan met muzieklessen. Het 'Kids in Concert 2017' was ook dit jaar weer een muziekfeestje met allemaal vrolijke gezichten.

In het nieuwe muzikale seizoen 2017/ 2018 wordt ook weer een Music@Meteren-class georganiseerd. Dit is een muzikaal vormingsjaar om leerlingen van de basisschool kennis te laten maken met het gezamenlijk muziek maken en alle verschillende aspecten van muziek. De proefles is dinsdag 12 september. Meer informatie over de Music@Meteren-class en over het gehele opleidingstraject van leerlingen bij Muziekvereniging Meteren is te vinden op www.muziekverenigingmeteren.nl en op www.facebook.com/MuziekverenigingMeteren