• Ab Donker
  • Ab Donker
  • Ab Donker

Na 50 jaar nog in de wolken

GELDERMALSEN Op woensdag 30 september was het echtpaar Van Meenen uit Geldermalsen vijftig jaar getrouwd.

Mevrouw (74), geboren in Ilpendam, is boekhoudster geweest bij accountantskantoor Marinus Berendse, bij de VPRO en bij de gemeente Geldermalsen (grondbeheer). Ook heeft zij bestuursfuncties gehad waaronder bij de plattelandsvrouwen. Als hobby's heeft zij wandelen, fietsen, volksdansen en puzzelen, en heeft gymles gegeven bij GVG.

Meneer (75), geboren in Geldermalsen, is de derde generatie van de familie die bij staatbedrijf PTT heeft gewerkt, eerst aan het loket later in leidinggevende functies. Hij heeft gewerkt in voorsorteergebieden Vianen, Leerdam, Culemborg en Tiel. Ook speelde hij 10 jaar waterpolo bij voormalig zwem- en waterpolovereniging "De Steenvliet", later bij volleybalvereniging GO`97; eerst als speler later in het bestuur. Als hobby heeft meneer muziek bij het Senioren Orkest Luctor et Emergo in Ingen en is daar nu voorzitter.

Samen hebben zij twee dochters en 5 kleinkinderen.

Namens het gemeentebestuur bracht burgemeester Miranda de Vries die dag, de gemeentelijke felicitaties over aan het echtpaar. Het feest ter ere van hun vijftigjarig huwelijk wordt in familiekring gevierd.