• Appelpop.nl
  • Appelpop.nl

Navarone en Davina Michelle naar Appelpop

TIEL Met een terechte finaleplaats voor Navarone in 'The Voice Of Holland' en het exploderende succes van Davina Michelle zijn het twee mooie nieuwe namen voor het gratis festival dat plaatsvindt op 13 en 14 september.

Door mee te doen aan 'The Voice Of Holland' viel Navarone in 2019 pas écht goed op bij tv-kijkend Nederland. Na 4 albums te hebben afgeleverd in 10 jaar tijd en een in het oog springende performance als DWDD-huisband, was Navarone de eerste band die meedeed aan het programma. En met succes, want de vijfkoppige rockband bereikte moeiteloos de finale. Hun energieke rock-'n-roll, die zowel een 70's vibe bevat als hedendaags aandoet, kenmerkt zich vooral door de krachtige lead vocals. Sinds hun debuutalbum uit 2012 wordt hun werk enkel positief ontvangen en staat elke plaat vol met 'instant classics'. Niet meer dan logisch dat deze band ook al eerder op Appelpop te vinden was. ,,Met een terechte finaleplek in 'The Voice' en een uitverkochte clubtour halen wij Navarone maar al te graag terug naar ons festival."

Haar vertolking van 'Duurt Te Lang' werd onlangs tijdens de 100% NL Awards terecht gekozen als 'Muziekmoment van het Jaar'. Met deze versie in het tv-programma 'De Beste Zangers van Nederland' schoot Davina Michelle in de roos en zette zij zichzelf definitief op de kaart als een van de beste zangeressen van Nederland. Daarnaast brak ze records met dit nummer als hoogste Nederlandse binnenkomer in de Top 2000. Als solozangeres heeft ze bovendien de langst genoteerde nummer 1 hit uit de geschiedenis van de Top 40. Met dit exploderende succes kunnen de festival-shows dit jaar niet uitblijven en dat geldt zeker voor de afsluiter van het festivalseizoen. Davina Michelle is te zien op Appelpop 2019.

Info: www.appelpop.nl