• Gedroomde tuin

    Sybren de Graaff

Neem een kijkje in ateliers tijdens Waard-Art

GELDERMALSEN Ook dit jaar stellen kunstenaars uit Rivierenland hun ateliers open tijdens de open atelierroute Waard-Art. 26 deelnemers en vier gasten met verschillende kunstuitingen zoals beeldhouwen, keramiek, schilderen, tekenen, fotografie, tassen en schoenen heten iedereen welkom. Zaterdag 29 en zondag 30 september zijn de ateliers open tussen 11 en 17 uur. Bij de overzichtstentoonstelling in het Stroomhuis (Van Pallandtweg 1, Neerijnen) vindt vrijdag 28 september om 20 uur de officiële opening plaats.

Open atelierroute WaardArt biedt de gelegenheid om een kijkje te nemen in de ateliers. Welk proces gaat er aan het eindproduct vooraf? Hoe komen de kunstenaars tot hun kleur- en materiaalkeuze, welke technieken gebruiken ze, wat is hun inspiratie? Het eindresultaat is een combinatie van fantasie, dromen, toevalligheden, maar ook van techniek en hard werken.

Het is een mooie gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met de maker. Door te laten zien hoe het creatieve proces in elkaar zit, kun je met nog meer plezier naar het werk kijken. En wie weet inspireert het jou om een kunstwerk aan te schaffen.

Voor de deelnemende kunstenaars en de route: kijk op waardart.nl en op Facebook. De toegang is vrij.

info@waardart.nl