• Nu verandert er langzaam iets

Netwerkbijeenkomst bij 'Nu verandert er langzaam iets' bij LingeFilm

GELDERMALSEN Op donderdag 13 juni vertoont LingeFilm de documentaire 'Nu verandert er langzaam iets'. Dit is een uitgesproken en visuele verbeelding van de hedendaagse coaching- en trainingscultuur. In vaste, wijde camerastandpunten onderzoekt de film verschillende vormen van zelfontplooiing en cursussen voor innerlijke groei en prestatieverbetering. Zonder hoofdpersonen, interviews of voice-overs observeert de film onder meer therapiesessies met dieren, een les in geluk voor basisschoolkinderen, een training 'omgaan met spanning en agressie' bij een gemeentelijke ordehandhaving en een vlogger die haar gestreste volgers probeert te kalmeren met zachte, ontspannende geluiden. Het is aan de kijker om te beslissen of deze mindfulness programma's en trainingen symbool staan voor iets groters. Waar komt deze zoektocht naar zelfverbetering vandaan? Zijn we ooit goed genoeg?

LingeFilm organiseert bij deze documentaire een netwerkavond voor coaches, trainers en geïnteresseerden uit de regio. De avond vindt plaats in het Grand Café van De Pluk in Geldermalsen.

LingeFilm wil coaches en trainers de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten, met elkaar van gedachten te wisselen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ook staat er een informatietafel, waar flyers/brochures/kaartjes neergelegd kunnen worden om jezelf te presenteren.

Het programma van deze avond:

19.00 uur - Inloop en kennismaken in het Grand Cafe van de Pluk

19.15 uur - Inleiding door Annelotte Verhaagen, documentairemaker en coach

20.00 uur - Start documentaire (zonder pauze)

Na afloop van de documentaire wordt er onder leiding van Anne-Marie van Dungen nagepraat aan de hand van een paar stellingen. Uiteraard is er volop gelegenheid voor (nieuwe) ontmoetingen, het uitwisselen van ervaringen en van het delen van kennis.

Entreeprijs (documentaire inclusief netwerkbijeenkomst en koffie/thee bij ontvangst): € 8,- / Met LingeFilm FanPas: € 5,50. E-tickets via www.lingefilm.nl