• Tiel 840249_00 waterschap c.jpg

    Foto Esther Coumans/BDU

Nieuwe jeugdbestuurder Waterschap gezocht

TIEL Waterschap Rivierenland is op zoek naar een nieuwe jeugdbestuurder. De huidige jeugdbestuurder Rogier Visser gaat na ruim 2 jaar het Jeugdwaterschap verlaten. Daarom zijn zij op zoek naar een nieuwe jeugdbestuurder.

De jeugdbestuurder is de ambassadeur van Waterschap Rivierenland. Hij/zij wordt betrokken bij de activiteiten die ze organiseren voor jongeren en de jeugdbestuurder geeft advies over het bereiken en betrekken van jongeren bij de werkzaamheden van ons waterschap. Ook vertegenwoordigt de jeugdbestuurder het waterschap Rivierenland bij open dagen, openingen en andere evenementen. De jeugdbestuurder maakt ook deel uit van het Nationaal Jeugdwaterschap. In het Nationaal Jeugdwaterschap zitten 19 jeugdbestuurders tussen de 14 en 17 die ieder een waterschap in Nederland vertegenwoordigen.

Voor de activiteiten krijgt de jeugdbestuurder een vergoeding. Het waterschap is op zoek naar een enthousiast, sociaal, leergierig persoon met een gezonde portie lef. Info: www.wsrl.nl/jongeren