• sweet blossom orchestra

Nieuwjaarsconcert Sweet Blossom Orchestra in Meteren

METEREN Zondagmiddag 13 januari kunnen belangstellenden onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de swingende muziek van bigband Sweet Blossom Orchestra. Voor de tweede keer houdt Sweet Blossom Orchestra haar nieuwjaarsconcert in het Dorpshuis, Achtersteweg 17 in Meteren.

Voor deze gelegenheid wordt het dorpshuis in Meteren omgetoverd tot een swingende jazz-club. Leuke bijkomstigheid: Arnold de Kaasboer verzorgt deze middag kaasplankjes.

Sweet Blossom Orchestra onder leiding van Sylvie de Lyon is een bigband met muzikanten uit Geldermalsen en Omstreken. De band speelt voornamelijk swing uit de veertiger en vijftiger jaren. Denk bijvoorbeeld aan muziek van Glenn Miller, Count Basie en Duke Ellington. Maar ook voor uitstapjes richting andere muziekstijlen schrift de band niet terug.

Zaal open om 14.00 uur, de muziek start om ca. 14.45 uur. Iedereen welkom, gratis toegang (consumpties en hapjes voor eigen rekening). Wie verzekerd wil zijn van een zitplaats, kan eentafel reserveren via Joke van Vrouwerff: 06 20 548482 of Dico Grandia: 06 46310390.

Info: www.sweetblossom.nl of www.facebook.com/sweetblossomorchestra